Suomalaiset Tulisijat Ry – Muurattujen tulisijojen jaos

Toimii tulisijojen laatutason kehittämiseksi ja asiakaspalvelun parantamiseksi

Yhdistyksessä on jäseninä tulisija-, materiaali-, komponenttivalmistajia ja alan asiantuntijoita, tutkijoita ja suunnittelijoita. Yleistehtävänä yhdistyksellä on hoitaa tulisijoihin liittyvää tiedotustoimintaa ja –neuvontaa, seurata normistojen ja säädösten kehittymistä ja informoida niistä jäseniään ja kuluttajia.
Yhdistyksen toimialaan liittyy myös tutkimus- ja kehitystoiminta sekä yhteydenpito valmistajien ja viranomaisten välillä.
Käytännön toiminta tapahtuu jaoksissa, joihin kuuluvat samaan tulisijarakennetyyppiin ja materiaaliryhmään kuuluvat yrittäjät ja asiantuntijat.

Yhdistyksen puheenjohtaja Iiro Sahramaa

Muurattujen tulisijojen jaos

Muurattujen tulisijojen jaoksen puitteissa toimii perinteistä paikalla rakennettua tulisijatyyppiä suunnittelevia ja toteuttavia muurareita ja yrityksiä sekä niihin materiaalia tuottavaa tiili- ja tulisijakomponenttiteollisuutta.

Jaoksessa kehitetään ensisijaisesti tulisijapalveluverkostoa ja sen informointia asiakaskunnalle.
Jaoksen piiriin kuuluu myös PT -uunimestarilisenssien myöntäminen, joissa pätevyysvaatimuksiin kuuluu paikalla rakennettavan teknisen ja esteettisen suunnittelun hallinta ja rakentamisen hallinta.


---------------------------------------------------------------------------------

AJANKOHTAISTA